• Edie May Jewellery: Handgjorda silversmycken från Varberg
Payment with Klarna Payment with Swish
Medlem i nätverket #norromVarberg

Twist small - handtillverkad ring i återvunnet silver

  • 1 050 kr

Twist small är en unik handgjord ring som är tillverkad av återvunnet silver. Silverringens bredd är ca 4mm.


Artikelnummer: 154

Twist small- handtillverkad ring i återvunnet silver

Twist small är en tunnare variant av ringen Twist. Denna silverring mäter ca 4mm i bredd.

Twist small är en unik handgjord ring som är tillverkad av återvunnet silver. Ringen har en vacker, vriden "twist" på ringskenan fram, som ger den ett exklusivt utseende. 

Då alla ringar är handtillverkade av mig, kommer just din ring bli helt unik. Denna ring är det perfekta accessoaret för att skapa en modern och elegant look. 

Twist är inte bara estetiskt tilltalande, utan är också ett miljövänligt val. Genom att använda återvunnet silver bidrar du till att minska avfallet som produceras från gruvdrift. Dessutom är återvunnet silver ett hållbart alternativ som har samma höga kvalitet som nytt silver. Handgjorda smycken är alltid unika och Twist är inget undantag. Köp denna exklusiva ring för att fånga allas uppmärksamhet!

OBS! Alla ringar kommer att se något olika ut. Skriv in om du önskar att jag fotar din ring innan jag skickar den, för ditt godkännande!

Behöver du den i en annan storlek än jag har för tillfället så kontakta mig, så tillverkar jag en speciellt till dig! Tillverkningstid: ca en vecka. 

Mailadress: [email protected]


Hur mäter jag min storlek? Klicka här.