• Edie May Jewellery: Handgjorda silversmycken från Varberg
Payment with Klarna Payment with Swish
Medlem i nätverket #norromVarberg

Twist - handtillverkad ring i återvunnet silver

  • 1 250 kr

Ringen har en vacker, vriden "twist" framtill, som ger den ett exklusivt utseende. Twist är en unik handgjord ring som är tillverkad av återvunnet silver.


Artikelnummer: 153

Twist - handtillverkad ring i återvunnet silver

Twist är en unik handgjord ring som är tillverkad av återvunnet silver. Ringen har en vacker, vriden "twist" på ringskenan fram, som ger den ett exklusivt utseende. 

Silverringen har en bredd på ca 6mm och då alla ringar är handtillverkade av mig, kommer just din ring bli helt unik. Denna ring är det perfekta accessoaret för att skapa en modern och elegant look. 

Twist är inte bara estetiskt tilltalande, utan är också ett miljövänligt val. Genom att använda återvunnet silver bidrar du till att minska avfallet som produceras från gruvdrift. Dessutom är återvunnet silver ett hållbart alternativ som har samma höga kvalitet som nytt silver. Handgjorda smycken är alltid unika och Twist är inget undantag. Köp denna exklusiva ring för att fånga allas uppmärksamhet!

Denna ring finns även i en tunnare variant, Twist small, klicka här.

OBS! Alla ringar kommer att se något olika ut. Skriv in om du önskar att jag fotar din ring innan jag skickar den, för ditt godkännande!

Behöver du den i en annan storlek än jag har för tillfället så kontakta mig, så tillverkar jag en speciellt till dig! Tillverkningstid: ca en vecka. 

Mailadress: [email protected]


Hur mäter jag min storlek? Klicka här.